Verzenden & retourneren

Wij verzenden onze pakketten via Postnl en DHL.

Nederland:
De verzendkosten proberen we zo laag mogelijk te houden en hebben beslopen dat we die op €3,50 houden en vanaf €30,- gratis verzenden. 

Buitenland:
bij  bestellingen buiten Nederland geldt een ander tarief deze is op aanvraag.

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen bij ons magazijn in Reeuwijk of op de markt. Hier voor graag een afspraak maken zodat u er zeker van bent dat we aanwezig zijn.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Producten die worden geretourneerd en waarbij de houdbaarheidsseals zijn geopend of verwijderd worden niet vergoed. Dit geldt ook voor gebruiksvoorwerpen, die in aanraking zijn geweest met voedingsproducten en daardoor i.v.m. hygiene niet terug worden genomen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

het retour formulier kunt u hier downloaden.

Het retour adres is:

Reformmarkt
Leeghwaterstraat 31-3
2805 DT ReeuwijkWij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »