vlozaad- of psyliumvezels

Beschikbaarheid: Op voorraad (98)

Vlozaadvezel word voornamelijk gebruikt voor de darmwerking en als alternatief voor gluten in glutenvrije baksel. Hier bij doet vlozaadvezel een gluut na door binding te geven in het deeg.

Ingr: psyllium husk/vlozaadvezel

Een vlozaadvezel kan tot 20x zijn eigengewicht aan vocht kan opnemen.
Daarom ideaal aanvulling op uw dagelijkse voeding.
Gebruik:
Voeg 2xdaags 2 tl vlozaadvezel (10 gram) toe aan water of sap.
Na het mengen direct nuttigen omdat het meteen vocht opneemt en een gel gaat vormen.
Per 2 tl direct daarna ook een groot glas water drinken. Gedurende de dag minimaal 2 liter drinken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »